Followers

04 March 2011

:DaH AbeS::

hmm..ape yg dh abes...
ksus ika dah berakhir hr ni..
perasaan??spechless..xtau ape nk ckp..
ape pn..alhamdulillah..syukur
ika bjaya abeskn ksus ni..wlpn dengan dugaan yg menimpa diri..
perasaan xmenentu..
sgt bnyak benda yg blaja...wlpn..ika attend ksus ni lebih awal dr sepatutnya..
thank to my new fren...senior2 yg br kenal...
smga jumpa lg nanti..
adios!!

02 March 2011

bingkisan hati

Firman Allah Subhanahu wa Ta'ala di dalam surah Al-Hadid, ayat 22.


......Tidak ada sesuatu kesusahan (atau bala bencana) yang ditimpakan di bumi, dan tidak juga yang menimpa diri kamu, melainkan telah sedia ada di dalam Kitab (pengetahuan Kami) sebelum Kami menjadikannya.......

Janganlah Bersedih..Setelah kesulitan, pasti ada Kemudahan..(^_^)



La taquf wa la tahzan...innallah maa'na...sesudah usaha dan doa yg melimpah, yakinlah kasih syg Allah lebih melimpah ruah..
Petikan kisah dr kitab: seorg sufi berdoa utk seorg hmba Allah yg ditimpa bencana.."Ya Allah, kasihanilah dia..Ya Allah, tidakkah kau kasih pd dia?Lepaskanlah dia dr kesusahan.." Maka Allah berfirman, "Bagaimana aku tidak kasih sdgkan aku Maha Pengasih?Bagaimana aku tidak kasihan sdgkan aku Maha Mengasihani?"
Yakinlah rahmat Allah itu ckup indah utk org2 yg sabar..InsyaAllah
Yakinlah rahmat Allah itu ckup indah utk org2 yg sabar..InsyaAllah

JANGAN COPY N REPLACE TO ALL..huhu

huhu...
apela tajuk entry ni kan..
ni ibarat meluah rase la..boleh jd pengajaran utk yg len..
HUHU
nk dijadikan cerita..semalam masa taip paper kajian..kira2 kul 8 mlm..
my fren nk bagi gamba dlm pendrive dia..
aku dah copy nk letak kat desktop..''dia ckp gamba tu sama mcm yg ko dah ade..''
aku pn copy kat lam folder aku buat keje tu...
windows ckp..ada file yg nama sma..aku pn..
COPY N REPLACE TO ALL.
nk djadikan cite..aku xtau dlm folder gamba membe aku..
ada word yg same name..tp yg xde buat ape lg...
bile lepas copy gamba...buka balik nk sambung keje..
HUHU..
KORG PAHAM KAN APE YG DAH JADI..
KEJE AKU DAH XDE..DAH TERCOPY dengan yg lame..
waaaAAAaaa
source : google
 RASA NK NANGIS..paper aku dah nk siap..
terpaksa  TAIP SEMULA DARI AWAL..start again from 0
huhu..TABAHKAN HATI...
AKHIRNYA SIAP jugak KUL 530am...
NGANTUK GLE mase presentation..


tp LEGA sbb DAH SETEL
DAH COVER TDO SIANG TD..
........
..............
dapat BERITA BURUK..
esok pagi ada RETEST EXAM...



ADOIII!!!
XSUKE!!!
apela nasib badnk study malas..xnk bace buku..xkn nk fail xm kan...
huhu
MKN DULU JOM..
tension kot..sbb tu kena mkn...DIET DAH BOCOR..
sekian terima kasih..

01 March 2011

pedup~pedup

sangat fedup bile kena buat keje group..
tp ketua kumpulan mcm ***
xnk terime pendapat org..
tp keje bukan dia yg buat..
nape la ade org yg mcm ni..STRESS
oleh itu, aku ngan bat nk jd idle..
buat je ikut kepala kami..
HaHaHa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...