Followers

28 November 2012

kembali bersiaran..

assalam...
fuhhh...lamenya xupdate blog...mmg berabuk...nak stat menulis pun kekok rasanye..
ade x yg tertanya2 mana ika pergi??<heh..ko budget ko glamer ke..ade org rindu..haha>
tp siyes ika rindu gile ngan korang..ngan blog ni...mana Xnye 4bulan ika tinggalkan blog ni..
ingat x..last time ika dok best2 ckp bulan pose balik awal bagai...ika kena pegi berkursus sebenarnya...4bulan...tempat dekat je..sebelah tempat keje je..tp ko paham la ble berkursus ni mmg xgagah nak nak mengupdate blog...weekend??mmg sibuk menguruskan rumahtangga..spend ms ngan family..dah weekdays ko tinggalkan umah berkecah..huhu..bile lapang2 ika mmg jalan2 kat blog korang..kadang2 tinggalkan komen..kadang2 x...dah besar anak korang...seronok bace perkembangan diorg.. :)
anak bujang ku pun dah besar weehh...dah mencecah 11bulan...masa 10bulan dah boleh berjalan pun..makin banyak akai...xde bam2 sgt..nanti ika share gambar terbarunya...oohh..sekejapnye masa berlalu....pejam celik anak dah nak masuk setahun...utk besday party ammar ika mmg belum plan ape2..cuma dok mencari2 hadiah yg sesuai je..
berkursus sambil menjaga anak kecik memang mencabar..ada time memang ika kena tinggalkan dia sebab ada tugasan kat luar kawasan..sedey tau...patutnya ika pergi ksus ni last year...tapi sbb preggy delay lah..tahun ni baru pergi...ada lagi kursus yang ika kena pergi 5bulan lamanya...next year bulan jun..pheeww...
malas..tp kena pergi juga..org putih kata ''carier path'' nak x nak memang kena pergi...
xde idea dah sebenarnya..baru stat berbloging kembali dok membebel2 kan...ape la mama nie..
hmm...entry hari ni tulisan je la...nanti ika korek2 gambar....
last but not least..ika rindu sgt korang n baby...
ammar pown...hihi..bye~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...