Followers

30 June 2013

happy besday nia ('',)

salam mommies..
hari sabtu ika pergi ke jemputan majlis hari jadi nia...anak geng gojes juga..ayu...
selamat berkenalan ayu...ni pes time jumpa..
gamble je pi menonong umah org kan..huhu
sampai2 dah lewat sbb xfamiliar sgt jalan area sana...
ikin n wawa dah ade...xde la segan sgt...
dah lama xjumpa wawa...dah besar annaila skrg...
seronok gi umah ayu...sambutan yg mesra..
tema yg cute sgt..HELLO KITTY..nia pulak sgt aktif.. :)
xsnap pulak gambar mknn...tp semuanya cantik n sedap...
pendek kata..best besday party nia ni..
terima kasih ayu sbb jemput.. 

aksi zara anak dara ikin

zara yg cute

time beramah mesra

ammar yg seronok main belon..habis belon nia ammar pecahkan..
sorry tau ayu..

besday gurl nia ngan mama

anak dara wawa..annaila..

ammar yg nangis jeles sbb zara dok atas riba mama

anak2 yg hepi main


naila yg baru ade mood..mula2 malu2 lg..hehe

bergambar ramai2

aiipp..ammar usha naila ye..hehe

buat hanania...

selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang pertama..
semoga membesar jadi seorang anak yang  solehah 
dan cemerlang di dunia dan akhirat..















27 June 2013

Gathering mommies gojes!!

Salam mommies..
mcm biasa, daku tertinggal ketapi..bab buat entri pun ketinggalan..hehe...Ni 2nd time ika join gathering mommy gojes..sebelum ni ika join yg kat tasik shah alam bulan 10 tahun lepas..ni pn pinggu yg organize..hehe...dh 4x rasanya acara gathering ni dibuat..sebenarnye yg yg ms 1st tu, ika xdpt join sbb ms tu tgh kursus..ada tugas luar..frust gile sbb diorg buat kat kl festival city je..dekat sgt..jalan kaki pn sampai..ngeh ngeh...so ms diorg buat kat s.alam tu..harus la ika yg paling semangat nak pergi kannn...alhamdulillah mmg best sgt..dpt kenal cik naa,umi,iza,ena,ros anis,wawa,erin n nurul... :-) pastu tah camne ika termute kejap dari group...huhu..maybe tertekan button leave group kot kat tab...so sebab tu la ika menyepi je...thanx sgt2 kat cik naa sbb sudi add ika balik masuk dlm group.so kali ni berpeluang lg sekali dapat memeriahkan gathering yg paling happening ni...hehe.. (kalo tidak, mesti dok meleleh air liur je kempunan xdpt join gathering pastu jd kera sumbang sensorang xde kawan2 yg best mcm mommy sekelian)
Hamboi ko..mukadimah je dah setengah kajang...hihi....berbalik kepada perkara isu..ika nak cite pasal gathering dah melalut2...oh ya..ni 1st time tau ika pergi kidzoona di aeon setiawangsa au2..mmg best la sini..murah kot rm 10 per entry plus parents...mana nk dapat...tempat alternatif utk bawa anak2 bermain indoor...tempat dia bersih n menarik..kesimpulan mmg puas hati...hubby pun suke, siap ckp len kali boleh bw ammar datang sini lg... (haa..tgok,bab kedua ni dah jadi promoter kidzoona pulak..)
Ika sampai lambat sikit..kul 10 baru kuar rumah g cari adiah dulu utk sesi tukar hadiah n hadiah besday boy..huhu...(ade contoh buruk disitu-last minit punye keje)...kat sini mmg jumpa ramai sgt blogger..20 lebih rasanya..ade yg dah kenal,kenal dari blog,kenal dari komen2 korang kat group fb gojes...perasaan??saited hoiii...taappiii..op kos la ramai yg xkenal ika kan?kan?..hehe..kate blogger sejuk...up entry pun dah setengah tahun sekali...hehehe...
Ade cik naa, leenda, kak mimy,kak nadia,nadia hairi, aini, erin, ros anis, veelara, julia, aszmiza, erna, yana, ctmah, haliza, zura, aty, yumie, wawa, ekin, aty, hidayah, lyana mk, eira..cer kira ade x 20lebih..kalo ade yg xtersenarai sori ye..ni je yg tersave dlm otk buat mse ni...seronok sgt jumpa korang yg super hot  n mesra bersama2 anak2 yg super cute dgn mcm2 aksi, keletah n ragam...aktivi yg dibuat ialah borak2...(kalo ika mcm xmesra tu,sorry ye..i is pemalu...hihihi..sengih2 je tp xtau nk sembang sgt..)..pastu tukar2 hadiah..bergambo...sambut besday qaleef (anak aty) n sedikit jamuan ringan...emm...jum layan gambar la..
sebenarnya gambar xbanyak sgt...ika pn silap gak..suh hubby tangkap gambar sbb mama nak sembang2..pastu dia nak kejar anak lg...last2 gambar anak dia la banyak..huhu..
nak citer gak reaksi si kecik..hmm..dia mmg sgt seronok..masuk2 je terus berlari naik keta kat tempat contruction ni ngan anak2 kak diya...mmg aktif main n buat hal dia sendiri...badan kecik tapi hati mcm orgbesar...hihihi

main ngan afiq n zara

ctmah n her cute baby girl alisha

aish (anak erin) dgn papanya

geng mommies mcm biasa la..bergosip..




amar yang gumbira bermain..
(korang pasan x kat tgn ammar tu ade sudip..suka beno dia..hmm...mslh negara nie..)

mama n ammar (mcm taik cicak x kaler =P)

organizer sibuk susun hadiah

cik naa n afiq

bergambar ramai2

geng papa2 gojes yg sibuk amik gambar wife n anak derang

kak mimi n fayel with nadt n saif

favorite ammar main slide

masing2 sibuk nak jd casher with zafirah n saif

pastu abang besar conquer

sambutan besday qaleef

gambar penutup sebelum balik


sebenarnya skrg ika tgh kursus..hr sabtu kena pergi gemas..nasib baik balik hari je...
so dapat la datang gathering yang meriah ni..alhamdulillah...
salam kenal mommies semua..seronok dapat jumpa korang...pas ni kita jumpa lg ye...

09 June 2013

Peel suka bergaya...

Salam mommies semua..anak korang ade peel camni x..suka nak bergaya..ammar baru2 ni kena angin ape tah.asik la nak 'menyemart' je..dia sibuk nak pakai cap abah, usung jam tangan abah atau mama yg berat tu kat tangan dia..pastu nk pakai jugak spek mata hitam...kalau pakaikan kopiah xbuka nih...bila dah mcm tu mama pun beli la cap, spek mata hitam ngan jam utk saiz dia..cap dh lama xde..ms baby ade la..dh besar sikit mana nak pakai cap...huhu...meh tengok anak mama yg suka bergaya skrg ni...normal ke budak baya2 ni mcm ni..ke anak ai jer...huhu..ngikut sape la ni.. ;p



08 June 2013

Testing2...ammar senamrobik..

Ika tgh try nak update guna bloggerdroid..huhu..perak sikit la ika ni..org dh lama pakai app ni..ngehngeh..ms abah cuti sekolah bawak ammar jalan2 tasik..kebetulan la ada geng2 ladies baju pink ni buat senamrobik..sikecik ni pon siibukk laa nak join..mama kat tempat keje tersengih je dpt mms dr abah...amboi2 anak mama..kemain lg ye...hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...