Followers

30 November 2013

::mommycha 1st giveaway::

ehem2..ni fest time ika join give away tau...
sebelum ni asik nak join nak join last2 expired mcm tu je...
kali ni xnak terlepas lg..lagi2 sebab nak meriahkan giveaway cik ta ni..hihi
tapi...very the last minuite kann..xpe la janji ku sempat join... (>_<)




TEMA
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.
SYARAT
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu. 
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing. 
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

JENG-JENG..
ni gambar yang ika pertaruhkan...



sebenarnya..susah nak pilih gambar sebab ika rasa semua gambar kami adalah precious moment 
ika dgn ammar..so ika pilih gambar ni masa bawa ammar ke hari terbuka atm dulu..
mama bertugas sebenarnya...saja bawa anak jalan2..singgah survival village....
so mcm biasa mama mmg suka introduce ammar ngan benda baru...
dah kenal haiwan lain...kali ni bagi ammar kenal ular pulak..hihi..
reaksi??mcm xde perasaan pown...suke x..takut pun x...
masa ni just jaga2 xbagi dia picit ular ni...
ok micha.. mokcik askar letak gambo ni..,
kot2 ade rejeki...
bye love u darling...

18 November 2013

~hye uollss~

salam korang...tajuk xmenahan....xtau nak letak tajuk ape dah..sape perasan???header baru tu??
cantik x??order dari sue..umie aqilah..terima kasih sue..kalau korang nak tau..cepat sgt sue buat tempahan ni..edit pn cepat..mmg terbaik service sue..pastu sabo je melayan kerenah ika...hihi
dah habis pun tarikh tutupnya..xsempat tolog promote...lain kali kalau sue buka order korang leh order ngan dia.. ('',)
oke..nak cerita sikit pengalaman berpisah ngan ammar..fuhh...mmg sgt menyeksakan...ika mmg nangis masa ammar nak pergi hari tu..lg pulak ammar pun nangis xnak lepas..dalam keta pun dia nangis masa keta tu bergerak...tapi kejap je...pastu ibu telefon ckp dia dah ok..sampai sana pun sgt seronok..xgaduh cari mama pun..tido pun ok...ika sehari 2,3 kali telefon..dia ckp sikit2 je pastu 'ok dah, muaahh' dia kata..huhu..yg mama ni dengar suara dia pn meleleh air mata...kot2 ade yg kata best seminggu dok berdua je ngan husben fefeling honeymoon tu mmg x ar...salah kat situ..kami berdua mmg xkeruan asyik rindu ammar je...xsabar nak tunggu jumaat pergi jemput dia..hari nak jemput tu ammar demam..bila sampai malam tu ammar nangis teresak2 peluk mama..mungkin dia pun rindu tapi xtau nak cakap...sedih sgt..ika pn nangis sama...dah tu je nak cite..serik dah nak berpisah lama2...
kiranya ni entry sembang2 kosong je...oh ye..husben dah stat cuti..cuti sekolah kan...jeles sikit kat situ..
ika pun nak cuti...dah lama xcuti....adik ipar kawin 25hb ni..hr isnin...nak cuti lama mcm xboleh sbb ade lagi keje nak kena setelkan plus tgh sibuk masa tu xkan nak tinggal camtu je time org kalut2 kan...ika plan nak cuti lama..nak cuti yang berkualiti la sebenarnya...boleh balik kg lama..pastu ada masa spend utk family ngan anak...hmmm....fening nak pikir bab cuti ni....oklah tu je kot...nanti sambung sembang..bye...
mama bw ammar jenjalan naik trolly mickey kat jj....ni pun dia dah cukup seronok..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...