Followers

18 November 2013

~hye uollss~

salam korang...tajuk xmenahan....xtau nak letak tajuk ape dah..sape perasan???header baru tu??
cantik x??order dari sue..umie aqilah..terima kasih sue..kalau korang nak tau..cepat sgt sue buat tempahan ni..edit pn cepat..mmg terbaik service sue..pastu sabo je melayan kerenah ika...hihi
dah habis pun tarikh tutupnya..xsempat tolog promote...lain kali kalau sue buka order korang leh order ngan dia.. ('',)
oke..nak cerita sikit pengalaman berpisah ngan ammar..fuhh...mmg sgt menyeksakan...ika mmg nangis masa ammar nak pergi hari tu..lg pulak ammar pun nangis xnak lepas..dalam keta pun dia nangis masa keta tu bergerak...tapi kejap je...pastu ibu telefon ckp dia dah ok..sampai sana pun sgt seronok..xgaduh cari mama pun..tido pun ok...ika sehari 2,3 kali telefon..dia ckp sikit2 je pastu 'ok dah, muaahh' dia kata..huhu..yg mama ni dengar suara dia pn meleleh air mata...kot2 ade yg kata best seminggu dok berdua je ngan husben fefeling honeymoon tu mmg x ar...salah kat situ..kami berdua mmg xkeruan asyik rindu ammar je...xsabar nak tunggu jumaat pergi jemput dia..hari nak jemput tu ammar demam..bila sampai malam tu ammar nangis teresak2 peluk mama..mungkin dia pun rindu tapi xtau nak cakap...sedih sgt..ika pn nangis sama...dah tu je nak cite..serik dah nak berpisah lama2...
kiranya ni entry sembang2 kosong je...oh ye..husben dah stat cuti..cuti sekolah kan...jeles sikit kat situ..
ika pun nak cuti...dah lama xcuti....adik ipar kawin 25hb ni..hr isnin...nak cuti lama mcm xboleh sbb ade lagi keje nak kena setelkan plus tgh sibuk masa tu xkan nak tinggal camtu je time org kalut2 kan...ika plan nak cuti lama..nak cuti yang berkualiti la sebenarnya...boleh balik kg lama..pastu ada masa spend utk family ngan anak...hmmm....fening nak pikir bab cuti ni....oklah tu je kot...nanti sambung sembang..bye...
mama bw ammar jenjalan naik trolly mickey kat jj....ni pun dia dah cukup seronok..hehe

4 comments:

CikNaa said...

abang ammar dah nak jadi abang.. dah pandai dah dia..

Mimy Hamid said...

ika yaser cuti dia jaga ammar la ye...hmm ok jeles jugak hehe sebb cuti lama

~YUN~ said...

Ika,yun bukak blog ika terus jatuh hati tgk header bru!cntiklaaaaa.... :)

UMIE SUE said...

HENSEM BETIO AMMAR NI KAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...