Followers

30 November 2013

::mommycha 1st giveaway::

ehem2..ni fest time ika join give away tau...
sebelum ni asik nak join nak join last2 expired mcm tu je...
kali ni xnak terlepas lg..lagi2 sebab nak meriahkan giveaway cik ta ni..hihi
tapi...very the last minuite kann..xpe la janji ku sempat join... (>_<)




TEMA
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.
SYARAT
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu. 
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing. 
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

JENG-JENG..
ni gambar yang ika pertaruhkan...



sebenarnya..susah nak pilih gambar sebab ika rasa semua gambar kami adalah precious moment 
ika dgn ammar..so ika pilih gambar ni masa bawa ammar ke hari terbuka atm dulu..
mama bertugas sebenarnya...saja bawa anak jalan2..singgah survival village....
so mcm biasa mama mmg suka introduce ammar ngan benda baru...
dah kenal haiwan lain...kali ni bagi ammar kenal ular pulak..hihi..
reaksi??mcm xde perasaan pown...suke x..takut pun x...
masa ni just jaga2 xbagi dia picit ular ni...
ok micha.. mokcik askar letak gambo ni..,
kot2 ade rejeki...
bye love u darling...

3 comments:

Nurul Izayani said...

Gud luck ika..

CikNaa said...

fuh abg ammar, berani nye!
ciknaa nengok pun menggeletik geli nih..

Hafizah said...

salam kenal...
wah..beraninyer ammar... klu aisy ni dekat pn dh menjerit..huhu.. nway..gd luck! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...