Followers

17 June 2011

ayark...harga susu dh naik..

hmm...
ika minum susu...start 5 minggu pregnant lg..
sblm ni xsuka sgt minum susu...
tp..disebabkan tanggungjawab dan kesedaran tinggi ika beli susu ni..
nk bg baby cukup zat...
sbb tau..makan mmg xmenentu n tah ape2...hehe...

credit: google

ika beli susu enfamama perisa coklet
 sbb banyak baca review yg bagus pasal susu ni..
plus promoter mase beli hari tu bjaya myakinkan ika..
bagi ika....susu ni mmg sedap...
ika guna 4 spoon je..instead of 6 kalau ikut direction kat tin ni...
rasa xmanis sgt n ika boleh telan...


tp...


susu ni..dah naik harga...
dr rm 48 - 52...
ckp kat adik sales girl..
adik..harga susu dah naek...
dia ckp..mmg la kak..harga mmg naik je..xde yg turun...hehe
(hmm...ika skrg nk beli ape pn..tilik bnyk kali..sbb nk simpan duit untuk sikecil kan...)
ms tu tpikir nk try susu lain..
tp brand lain xde perisa coklat masa tu...takut nanti xleh minum...
so beli jugak la susu ni...
kome ade cdgn lain x??

3 comments:

~YUN~ said...

bgus minum enfamama tau ika,sis in law yun ckp nti die bykkan susu bdn kite time breastfeed..pas2 xsilap yun kalau nk compare harga sbnrnya die lg murh,sebab setin 900g,kalau brand lain mcm anmum die kurng dr 900g kan?sales girl kat tesco tu la yg ckp..cube try cekidaut.. =)

!k@ said...

aah...
hr tu kire2 balik..
lebih kurg je harga susu2 ni...
xtukar kot..nk minum je susu ni...
lgpn..ramai ckp bagus...

Rosie Rose said...

sis ada byk sample susu; kalau berminat bak mai address, leh pos kan for u to try. but to me, Friso sangat best! creamy mcm susu dutch lady yg lain. Harga pun murah jer,.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...