Followers

05 March 2012

~misi 3bulan~

dah lama xupdate blog..
mcm yg dikata la..kat sini line broadband mmg sadis..
pastu sibuk dok melayan ammar lagi..beronline time dia tido je..
(tu pun kalo mama xtergoda utk tido sekali..=p)
tp kalo mama online je..kejap je dia dah terjaga..jeles betul..hehe..
skrg dah bulan Mac..ammar pun dah 2 bulan lebih..kurang sebulan lagi dah nak start keje..
ni minggu last kami kat sibu..cuti sekolah ni dah balik..waa..sedih..prepare utk naik keje pulak..

sebut pasal keje..
ika ada misi masa 3 bulan bercuti ni..
misi nya ialah...berjaya menyarung kembali uniform2 ku yg berbagai..
dah 10 bulan xpakai..huhu



khamis ni masa cucuk ammar nk timbang sx..
harap2 muat balik la nanti..kalo x terpaksa buat baru...
buat baru??..pengsan.


5 comments:

Wawa said...

4kg je lg nak turun kan...boley punye..chayok2~!!

CikNaa said...

uishh ika, na pn tak sabo dah nak menyelimkan bodi nih.. dlm kepala nak pakai kebaya raye tahun ni.. ekekeke :))

kayrul-shah said...

masa pantang nie la nak kurus dan boleh sarung semula baju yang tak muat dulu..hhehe

izla said...

chaiyok chaiyok...!!!
mesti boleh punya..kalau x cuba turunkan awal2, nanti lemak tu tukar jadi lemak degil. huhu

Mimie_Zatun said...

bestnye..
tahniah2!
Mimie pun tgh usaha nak dptkn balik potongan masa anak dara dulu..
susah betul.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...