Followers

05 July 2013

Ammar 18 bulan..

1 julai..genap ammar 1tahun 6bulan..tp mama lambat update.sbb br kuar utan..hoho...kejap je kan..dah besar anak mama..teringat2 lg ms dia baby...
Hmmm...sebenarnya ika jarang update perkembangan ammar..sbb perkembangan budak2 ni xsama..mls nak ikut buku sgt..asalkan ada improvement n perkembangan dia still dlm range..ika dah cukup senang hati...
Alhamdulillah membesarkan ammar setakat ni mudah...dia lasak..tp xmelasak sgt2...cranky...ade la sikit2...kdg2 berperang juga...perang2 manja...hehehe...jum cite pasal ammar...
1. Masih lg menenen mama...dh campur sbnrnye..fm dia minum s26 progress..
2. Dah stat jalan ms 10bulan lebih..skrg dh berlari n memanjat dgn terornya..huhu...
3. Gigi..gigi ammar dh ada 12btg..4gigi depan, 4 gigi geraham dah tumbuh..skrg 4gigi taring tgh keluar..
4. Bnyk ckp..tp cakap bahasa jerman..ade la sikit2 je mama ngan abah paham...
5. Berat..last timbang bulan lepas berat dia 9.5kg je..kecik je kan..tp dr kata masih atas line so ok la..xde risau sgt...
6. Dah pandai tarik tgn mama n abah kalau nak ape2..sbb dia ckp kita xpaham kan..
7. Suka sgt nak main playground..asal lalu depan playground je nangis sambil tunjuk2..nak turun main kat situ..
8. Sebenarnya mcm2 lg akai dia..panjang nak cite...hehe..
Tu je la kot cite..last but not lease...mama ngan abah sayang ammar sgt2...muaahhh99x... :-)


Tgok gambar...ammar keluarkan stationary mama dr pencil case pastu pakai kat kepala dia..lawak x..hihi

8 comments:

Wawa said...

hahaha lawak!
annaila pulak amek *teetttt* dgn *tettttt* mama Nye sarungkan kat kepala dan berjalan kehulur hilir dgn seronok...grrrr

SweetLikeWhat said...

haippp mama buli ammar ye..baik jer pulak tak cabut..ekeke

!k@ said...

Wawa..Hehehe...naila pn lawak ek..same je perangai...

Anez...mama xbuli tau..ammar pakai sendiri..mama tlg tangkap gambar je..hehe..

Asz Miza said...

Haha..lawak last gambar tu..btw nama anak kita sama :)

amal said...

hahahah kelakar ammar nihh.. pandai dia buat benda tu jadi topi kikiki

Mimy Hamid said...

hahahaha kelakar la...

With Julia said...

Alololololo pandai ammar buat topi kekekkek lucu dia mmuahhh...12 btg gigi tuh...byk tuhhhhh :)

hOtMaMa said...

hehe.. makin besar makin banyak la kerenah & perangai dia.. kelakar la ammar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...