Followers

10 January 2014

::surprise!!::

bismillahirahmanirrahim..
assalamualaikumwarahmatullahi wabarakatuh...
fuh..fuh..tiup habuk dulu...ni 1st entry tahun 2014
kemain lama xupdate blog...mood tarak mari laa..
bnyk benda yg hutang update....
besday ammar yg ke 2 pun ika xde buat entry lagi...huhu...
anakanda ammar dah menginjak usia 2tahun 31 dis 2014 baru2 ni... 
sambutan dah buat advance 25 dis 13..buat sekali ngan anak2 geng gojes...
entry besday anak pun xupdate lg...
(hutang entry laaagiiii)
...
...
...
xtau la nape..asal nak update blog je malas..
mebi sbb...urmmm...korang ade yg dah tau kot...
yg xtau...ika ade surprise ni...hihihihi..
...
...
...
...
 
haaa....tu dia...nampak x ade 2 buku pink tu...
yg atas tu..mcm comot tu ammar punya...yg bawah mcm baru je tu...
adik baby punye...hehehe...ammar bakal jd abang!!
alhamdulillah rezeki kami sekeluarga...
minggu ni dah 15w..dah 2x checkup pun..next time cite ye
(haa..tgok janji lg..pastu xtau bile nk update..hehe..)
EDD insyallah 7 Jul 14..
doakan yg terbaik utk ika ye kawan2...
bye...



5 comments:

Aeen said...

kalo pregnant mmg xde mood ika...ain pun mcm tu gak...eniwey congrats..n t8cre yeh..yeaaaa ammar nk jadi abang.....:)

DYatie said...

Pewiittt. Klo btul tu sama ngn auntie la awk adik bby. Hihi. Congrats ika!

Chekgu Azrine said...

Tahniah sis

Cik Puan Rara said...

IKA! bila masa pulak preggy ni.xtau pon.ritu jumpa cm selim melim je! hehehe tahniah ika!

~ NANA ~ said...

i dulu masa pregnant la rajin update blog...hahaha

take care ika!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...