Followers

09 June 2014

~bebelan mama yg dah dekat nak bersalin~

kelu nak stat menulis ni...tp disebabkan kebosanan yang melampau...
ku carik juga mood tu... :)
eh...sape perasan pregnancy ticker kat atas tu...skrg dah masuk 36w 5d..
sekejap je masa berlalu..
persiapan...alhamdulillah...ada la seadaanya dan sederhana..hehehe..
xpe..pas baby lahir boleh tambah lagi kan....
taapiii...dah 36w lebih ni barula nak sikit2 prewash barang baby...
bag sepital mama n baby xsiap lg tau..
oke..bab ni jgn contohi ika...nurse dah berkurun abad pesan soh siapkan beg sepital...
bab cekup..alhamdulillah kali ni xde msalah yg serius..last scan masa 30w ckp baby dah pusing..
means kepala kat bwh...hb pun dalam range normal lagi..
doktor kat kk dah buat surat refer kat sepital ms 32w...
rabu ni..ika punya appoinment ngan doktor pakar...
nak bersalin kat mana???KL je..huhu...
sbb nak en hasben teman...kalau balik kampung xsempat kot sampai teman dalam labour room...
KL - Perlis bukan dekat oii..ms abg ammar dlu xpe la time cuti sekolah..hihihi...
nanti dekat2 raya baru balik kampung...
so kali ni plan nak bersalin kat hospital yg dekat dengan rumah je...
di HAT Tuanku Mizan..mcm2 review yg ika ade dengar...doakan semuanya baik2 je nanti..huhu..
nebes...harapan...mesti la kali ni teringin nak vbac pulak kan...
terinspirasi ngan geng mak2 hot yang dah berjaya vbac tu...
mommycha..sha..mak etty...
oklah dari tadi dok membebel kosong je..meh tepek gamba sekeping...
haha..kali ni mama lak interframe..


5 comments:

mrs kayrul said...

Dah x lama lg tue..moga semua dipermudahkan

puan.mila said...

comelnya mama!! :)

Chekgu Azrine said...

Semoga dipermudahkan urusan ye sis..
selamat bersalin normal..caiyok2

Mimy Hamid said...

ika bebel comel je hehehe

umie shahidah said...

smoga dipermudahkan ika...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...