Followers

26 January 2011

HIV test setel..

td gi KK Gombak nk ambik borang n then nk bw ke HAT Mizan..
               nurse : " kat cni kite x boleh bg borg ni bw keluar dik.
               borg ni cume utk bt test kat cni je...<dlm hati cuak..alamak camne ni>
               saye : "kalo nk buat kat cni ble kosong kak??
               nurse : "petang ni boleh datang x dik???'' <mcm nk melompat je dalam
               klinik tu td..>hehe ;p
KK Gombak ni mcm xramai org sgt..maybe sbb die br berpindah dr KK Taman Kenanga tu..so sape2 yg duk area cni boleh la pi KK Gombak ni utk buat HIV test..
alhamdulillah..dah setel HIV test..lega sket rasanya...dah setel lg 1 perkara....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...