Followers

20 January 2011

sekapur sireh.....

assalamualaikum dan salam sejahtera...
sebenarnye..dah lame timbul keinginan untuk create sebuah blog sendiri selepas terinspirasi membaca blog2 b2b yang lain..tapi sebab saye agak sibuk dan masa pun tak mengizinkan, tertangguh la niat nk wat blog sendiri..skrg baru ada peluang to write in my own blog..hihi..<suke>
walaupun agak lambat..ye la..org lain lg setahun nk kawen dah buat persiapan..tp *chek ni lg 54 hr tau majlisnye...huhu...dalam hati ''cool ika..semuanya ok..buat slow2 insyaallah sempat'' <padahal dalam hati risau tu tuhan je yg tahu>  (^~^)
dalam keadaan yg agak sibuk dengan kerja..baru nk start buat persiapan sbb bru balik ksus...en tunang pulak bekerja di Sarawak...saye keje kat kl, kampung nun jauh di Perlis...agak sukar jugak nk handle the wedding stuff..<banyaknye bende nk pikir..susah gak kn nk kawin...hati kecilku berkata2> ;p korang ade terpikir mcm 2 x??? hehe
bnyk je budak ika ni nk berceloteh...tp...sye kena stop dulu...nk siapkan keje untuk esok..bye...


*chek ~ saye (dlm bahasa utara)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...