Followers

16 August 2011

::scan 3D/4D::

aii semua..assalam..
sbb ika xtau nk bt ape..ika dok google2 info pasal 3d n 4d scan..
bukan ape..hr tu ika ada appoinment scan kat KK..excited oke..
tgok baby yg sgt aktif..Dr pn gelak2..
tp Dr ckp xyah la nk tau gender baby..anak sulung mesti xkisah kan...
hmm..mmg xkisah..tp mcm nk tau jugak la kan..kan..kan...
pastu frust sbb Dr xde print gambar pn..dia just tulis je kat buku pink tu..
xdpt la incik suami tgok...
cadangnya bila hubby balik nk ajak dia gi scan lg...
member ckp alang2 baik buat 3d or 4d..lg jelas..
utk info bersama..ni ika list kan senarai klinik yg ada service 3D/4D di area KL n Selangor..

WILAYAH PERSEKUTUAN
Klinik Pakar Wanita dan Kanak-kanak Desa Melawati
12-02-21 Jalan 2/4c
Desa Melawati
53100 Kuala Lumpur
03-41051962

Pusat Perubatan Naluri Sdn Bhd.
No. 94, Jalan 1/27F Pusat Bandar Wangsa Maju,
Kuala Lumpur 53300 Wilayah Persekutuan. 
Tel 03-4143 3633 


POLIKLINIK SUBASRI DAN GAN
NO. 10, JALAN RAMPAI NIAGA SATU
RAMPAI BUSINESS PARK
53300
KUALA LUMPUR
TEl:  03-4143 4995

Kampung Baru Medical Centre (KBMC) - nama baru Hospital Rawatan Islam
No. 85, Jalan Raja Abdullah,
Kampung Baru,
50300 Kuala Lumpur.
Tel : 03-26931007

SELANGOR
Klinik Ajwa
Seksyen 7, Shah Alam
no tel: 03-5510 6258

Klinik UMRA
No.18, Jalan Bola Tampar 13/14,
Seksyen 13, Shah Alam.
Tel: 5519 4319 / 55184319

KLINIK PAKAR WANITA AN-NUR
Dr Fatimah & Dr Khamsiah
No 10 Medan Pusat Bandar 1
Seksyen 9
43650 Bandar Baru Bangi Selangor
03.89250020

Hospital Bersalin Razif
No. 33,35,37 & 39, Jalan Sri Sarawak 20A/KS2,
Taman Sri Andalas,
41200 Klang, Selangor Darul Ehsan.
Tel : 603 - 3323 7394

VISION COLLEGE
Lot 709-A, 6th Floor, Block E
Kelana Parkview Tower
Jalan SS6/2, Kelana Jaya
47300 Petaling Jaya
Selangor, Malaysia
(6)03-7803 8300

Diagnostic Center, Clinic & Holistic HealthCare Services
No:2A-1, Jalan PJS 8/2,Sunway Mentari, 46510,
(sebarang jalan dari Sunway Pyramid)
Contact Person:    Jezzlyn Siu Cia Yee (0176202933)

Credit to : Source
rasanya banyak lg tempat yg ada service 3d/4d scan..mcm kat private hospital..
utk pertanyaan appoinment n harga boleh call klinik2 nie ye..
tp yg ika tgok banyak review yg bagus..kat Vission College dgn  Cik Jezzlyn ni..
dia ada bt scan ni kat ampang n shah alam jugak...
~hope info ni bguna utk mommy2 to be di luar sana tu...~

5 comments:

Rosie Rose said...

selamat ber-scan dear! jgn delay2 sgt, nnt baby dah besar, susah nak tgk. masa kite gi wat 3d4d aritu pun baby dah taknak gerak sgt sbb dah penuh... nampak telinga je... uhuhuhuhh

!k@ said...

ok..sis..tq
xsabar nk tggu hubby balik..nk gi scan sesama...

Waniey said...

ling,nti u baca review i pasal 3/4D scan:

umiwaniey.blogspot.com

Anonymous said...

hai..boleh sy tau scan 3d kat ampang kt ngn area ape?

Maria Firdz said...

nice info... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...