Followers

20 May 2012

syukur alhamdulillah

dah lama sangat ika x update blog ni..
serius..sampaikan dah xreti menulis..
ammar pun dah nk masuk 5 bulan..
kiranya start masuk keja..baru sekali ika update..huhu..
keje sgt bz..dah lama xrasa weekend...
lepas 1 sambung 1 lg..xmo la merungut pasal keje..ika bukan nk cite pasal ni.
berbalik kat tajuk..korang suspen x?
ika tulis seperti di perkara tajuk kat status facebook..kwn2 dok pakat tanya..
''kenapa??ammar dah nk dapat adik ke??''
adoi...bukanlah..haha
sebenarnya abah ammar dah dapat transfer sini..
YEAA!!
mode: hepi sgt..mcm nk melompat sampai siling..ayat hyper..hehe
seronoknya lepas ni dpt dok 1 family..mama+ammar+abah
pikir2..mcm kekok pun ada..ye lah..dari lepas kawin xpernah dok sekali..
camne eh??xdpt nk imagine lg..
.....
terima kasih ya Allah
syukur yg  tak terhingga Allah makbulkan doa kami..
alhamdulillah..

gambar bertiga yg plg latest.. :)

7 comments:

Mimie_Zatun said...

tahniah!
(^_^)

CikNaa said...

alhamdulillah.. seronok naa dengar. pape pun congrate..doakn naa pulak lepas ni. insyaallah rezeki anak tu tetap ada kan ika?

FieZaLieSa said...

alhamdulillah...
best dpt dok 1 fmly...
doakn sy plak..=)

jaja_NorLiza said...

yea!!! dah dapat duk skali...alhamdullillah...
congrate ika!!

!k@ said...

mimie: thank u..

che Naa n fiezaliesa : alhamdulillah..ika doakan pas ni giliran korang jugak..insyaallah..

jaja_norliza: tq..

kayrul-shah said...

tahniah...lepas nie boleh masak sedap2 untuk abah amar..mesti ammar pun suka

hana yoriee said...

waaawee..alhamdulillah..good to hear the gud news.. takde jauh2 lg dah =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...