Followers

24 August 2013

baraan gojes -18 ogos 13

macam biasa hentry haku mmg lambat dr org lain....
korang dah publish entry beraya kat umah aty dah kan,kan,kan.
xkisahla...nak gak cite..hehehe.
alkisah kalau ikut jadual baraan gojes ni..18.8.13 ni jadualnye mmg pack..5umah..
.zura, kak amy, ika sendiri, yana ujang ngan ros anis..
tp yg ika berpeluang ikut yg dekat2 umah je la...stop kat umah ika..
.nak cite pnjg2 pun ika dah bnyk cite dlm entry lepas kan...
nanti korang bosan pulak, dlm hati kata ape la budak ni dok bebel benda yg sama 2 x..ye dak...:p
okla..mai tgok gambaq...

umah zura


 
 geng mak2 gojes

nasib baik sempat tau nak g umah zura ni..gerak dah umah dah lambat..kalo rombongan dah nak gerak ingat nak jumpa umah kak amy je..sekali ade lg kat umah....kalau x kempunan nak makan nasi lemajk mak zura yg mabeles...


 
  fm left : ika,zura,ikin,kak mimy
duduk anis n mai


papa2 gojes

umah kak amy
gambar pun xbnyk sbb nak balik awal bsiap2..

 
 thanks kak amy..sedap sgt nasi kerabu n macarooni cheese,,



umah aiolls...

ikin ngan kain kembangnye..

 
 leenda n ekin


 
zura,bart n yaya..baju oren tu aty ngan fared


 
 aty n husband


 
 anis n airil


 
 qaleef ngan ammar,seronok tgok diorang...ammar sembang sambil tunjuk2 buku..sweet sgt..
.mcm abang dok ajar adik..hehe...
anak dara ikin yg comel...


 
 aireell


 
 yaya


 
ape la ammar ckp kat kawan2 nie...


 
 qaleef muat naik airell basikal..suka airell..




 
 gambar ramai2..mcm biasa shoot yg paling susah..sbb nak control anak...
so tgok la beberapa gambar ni..xreti nak pilih..ade je yg xkena..hehe



 
 tu je la kot...korang yg dtg..jgn serik nak dtg lg tau...
minta maaf kalau ade yg terkurang...
terima kasih sgt sbb sudi singgah teratak kecik ku.. ::p

3 comments:

Chekgu Azrine said...

syiokkan baraan..last week tak dapat nak join..juhu

Cik Puan Rara said...

masa ni rara xde lg.hehehe.best lah dh join~ nk join ag nanti.

Ros Anis Rusli said...

hahaha..kemain aku bg anak mnum..mata mak kelain..huhu..anak siap xpakai baju..haha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...