Followers

21 October 2013

riadah petang bersama ammar

hi korang..hari ni 1st day masuk keje selepas 4 bulan berkursus..blur pulak daku..xtau nak buat ape..hehehe...so lepas blogwalking...mood nak kembali berblog dah datang....
nak cerita pasal anak bujangku la..ape lagi...
yg suka sgt main kat playground skrg ni...ade kdg2 tu sampai majuk2 kalau xbw dia main..
kalau ika balik keje awal mmg singgah la taman..bagi dia lepas gian..
x sampai hati nak hampakan harapan anak.. (>_<) kalau lambat balik..
next time ye ammar..kena kental hati dengar dia nangis sikit...depan umah ibu (BS) pun ade playground..senang..xpayah nak bawa jauh2.. 
oh ye..kat umah baru pun dekat dengan playground...kdg2 bw gi situ je...hehe...
sekarang pun ammar dah lulus memanjat, naik slide sendiri.,main sendiri...ika just pantau je..
sambit tu snap le gambar ammar...SO...asal ade gambar je jadilah 1 entry.
.haha..xdop idea tau...jd la dari blog ni dengar bunyi..
"krik krik krik krik" =P










ni abang adam (anak pengasuh)



gambar last
mama pun  nak interframe sekali...hahaha..


okla..tu je nak cite...bosan x entry ni..hehe
nanti nak cite kisah jalan2 ke sabak bernam n taman negara...tunggu tau!!!
bye...

5 comments:

Cik Puan Rara said...

ika.ika keje apa? mcm best je unifom tu.

Umi Qi said...

Smart sgt tgk suit mama ammar...nyata sgt2 nampak ketokohan disitu...ammmar untung punya mama hebat tau :)

Shasha Azmar said...

ni kira kerja la ni ika, update blog..hihihihih

Mimy Hamid said...

fayel suka gak playground tp dia x seberani ammar...fayel ni penakut sikit...hahah

mrs kayrul said...

hebatnya ika...nampak lembut tapi kerja bahagian yg mencabar....tabik spring la...smart la uniform tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...