Followers

07 December 2011

barut turun kaler..

huhu...ni entry paling pantas ika post..
mcm berita terkini pulak..huhu...
skrg ni tgh misi mendobi...tetiba pg ni.. 
baru terperasan barut yang beli kat my baby comel tu turun kaler..huhu
waaa..nak nangis..
masa basuh ingatkan yg biru gelap je turun..dah asingkan...
tp masa sidai baru perasan..kaler2 lain pun menjangkiti towel, bedung, sehelai seluar,bonnet ngan barut lain...
sebab nak pergi kerja..xsempat nk basuh balik..en cikgu la kena tolong..
basuh balik sebelum kering.. takut kaler xtanggal...huhu
ika xde la menyesal beli barut kaler2 ni..material kain elok..jahitan pun kemas..
tapi tu la..x hati2..lesson learn...
aty..nanti basuh jgn lupa asingkan tau..huhu
yang lain pun sama..kalau beli barut ni..asingkan masa basuh...

6 comments:

aTy _faRed~ said...

owner kak mazlina tu aritu mssg pesan dah kat saye..kate asingkan barut yang kaler2 tu biler nak basuh..risau gak..

Mommy_Cha said...

yeke? turun kaler..aiseh baru jer nak order yang zip zap tuh..hehe takpelah mommy cha beli kat bawah opis jer ade jualan...nak beli yang ikat2 jer lah..kalo takde yg zip zap..eh mommy? dah dekat due awak eh????

CikNaa said...

laa sayangnye ika.. btw, pakai sabun pe ek? dahla yg kaler2 tu cute..

FieZaLieSa said...

cadangnye hr ni br nk tempah..sy nk yg putih jer..tp husben suh beli kaler2, die ckp nnt tak yah pki baju dh..ader ke plak..nmpknye nk kena order yg putih je la..hihi

!k@ said...

aty..dah pesan ke..ika xtau..huhu...
xpe basuh kena hati..antara kaler ngan kaler tu pun kena asingkan..

mommy cha: ikat2 pun ok je..aah due lg 34 hari..

cikNaa: boleh je nak beli..kaler mmg cute..tp kena hati2 masa basuh..ika pakai sabun utk baby..Nappikleen..

fiezalisha: kaler pun boleh..tp mmg kena hati2 masa basuh..tp putih la pilihan terbaik..

rini.borhan said...

haha..kes serupa da berlaku kat kt..ade satu mitten kaler sebelah lain..sebelah lain..gare2 barut turun kaler..mak soh gi bli lak barut putih sbb takut badan baby jadi kaler2..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...