Followers

12 June 2012

ammar dah boleh panggil mama + abah !!

salam semua..
dah lama sgt ika x menulis..mmg sgt bz..
xberpeluang nak amik cuti masa cuti sekolah..huhu..padat dgn tugas..
alhamdulillah abah ammar dah balik dok ngan kami..
seminggu pengasuh ammar balik kg..abah jd BS..
abah ammar pun dah jadi mcm suri rumah..huhu..sorry sgt abg..
minggu ni baru boleh bernafas lega..start dgn berjalan2 ke blog kawan2..rindu korg..hihi
kumpul mood n baru start menulis...ni entry sebelum balik keje...
ish..intro melalut pulak..
hari ni ammar dah 5 bulan 12 hari..
banyak update pasal ammar yg ika dah tertinggal..
tapi yang paling best bila ammar dah boleh panggil 
ABAH + MAMA
terharunye..mama n abah cium ammar bertalu2 masa tu..seronok sgt2..
tp ammar selalu sebut abah je..mama ika baru dengar 2,3 x..
tiap kali ika pujuk..ammar panggil la mama..
yang keluar dari mulut dia... abah...
abah ammar ape lg..suke la..asal anak sebut abah je..gelak..
ape2 je la nak...mama n abah mmg hepi sgt...
nak rakam tp xberjaya lagi..
ni la gambar yg xberapa nk latest dlm henpon mama..
gambar lain ada dlm camera abah lg..
okla korang bye..nak balik gi amik hero kecik tu..daa



6 comments:

CikNaa said...

syoknye ika.. baby razin tersebut ma pun naa dah suke gile..kih3.. 50 hari, mane la reti pape ek..hoho

hOtMaMa said...

Good Ammar! Khadeeja cuma bole panggil papa jek.. huhu.. ibu tak pandai lg.. hehe..
Ehh.. terserlah kemontelan pipi Ammar!

AKITAH the story said...

ika,dh besar kn baby awk!comeyyy...:)

Mommy_Cha said...

hom lah dah boleh panggil mama abah best nyer! :)

jaja_NorLiza said...

wow...cepat nya...anak sy nk masuk 2y sampai ari masih xnak sebut ummi...asyik abah dr umur 7bln sampai skrg..sobs..sob... :-(

izla said...

cepatnya dia dah pandai..
anak saya zarif pandai 'ba,ba,ba,ba' je..
bila menangis baru 'maaaaaaaa.....'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...