Followers

27 July 2012

kejutan ammar

video
kali ni cerita pasal ammar pulak..
hehe...ni la kejutan ammar..xla kejutan sangat...
cita ala basi gak..start masa dia demam hari tu...
ammar sekarang dah boleh memanjat,bediri n meniti..hooyee!!
dia pulak jenis berani terlebih..dah berdiri lepas tangan pulak...adoi...
asal mana dia boleh mmg nak try memanjat..kat dinding,baldi, badan kita..
kat kabinet tv tu pun dah boleh berdiri..
risau la takut dia terjatuh..ammar mmg xde walker kat umah..
kat umah pengasuh dia ada..kat umah my hubby xbagi beli..
katanya biar ammar dok bawah je, kalau duduk dalam walker je..bila anak nak belajar...
mainan pun xlayan sgt..suka explore benda lain...ade je nak usik,amik masuk mulut..
sekarang ni keja ika dok menangkap dia je la..xboleh nak biar sgt..
merangkak pun laju..hari tu tinggal kejap je dia dah sampai dapur...
---
budak kecik ni...lambat gak dia menyiarap..
tapi lepas tu semua nak express..
masa boleh menyiarap..menyulur kejap..dia dah start angkat tangan n bontot..
goyang2..kejap nak kedepan, kejap menyenget..
xtau mana 1 dia nak buat dulu..merangkak ke duduk..
alih2 dua2 sekali boleh..dah boleh merangkak..terus nak memaut, panjat pastu berdiri...
memang kena alert je..
pastu kepala otak mula teringin nak beli something..
konon nak bagi present utk acheivement ammar..haha..
dalam banyak2 ika minat yang ni..dah lama ni usha...
tapi belum propose lg ngan abah ammar...
tapi risau gak kan..nanti dah beli2 ammar buat bolayan je...hurmmm...
vtech first step baby walker..




5 comments:

Wawa said...

comelnye ammar...goyang2 die pnye badan mase berdiri...eeee...geram betol~!

aTy _faRed~ said...

waaahhh..hebat ammar...tepuk tangan tuk ammar..:)
aty pon plan nak beli ni gak...bende ni elok tuk ajar die berjalan..ley main sekali kan..:)

CikNaa said...

eh kejap ke ammar dah besar ekk.. kiut :)

izla said...

bagus ammar.. nanti leh jalan2 sama zarif :)

veesakura said...

wah! hebat ammar! bley la main kejar2 ngan mamanyer. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...