Followers

25 July 2012

direction ke klinik pakar kanak2 putra..

salam..
postpone cerita pasal ammar..memory card camera tinggal..
kali ni ika nak cerita mcm mana nak pergi klinik kanak-kanak putra ni...
hihi..ni request dari aty sebenarnya..
nak emel mcm susah gak nak explain dalam bentuk tulisan kan..
buat entry khas lah..lgpun mmg tgh free ni..
bulan puasa ni workload keje kurang dari biasa...
and yang paling best..kitaorg balik keje kul 3..heavennya..kuikuikui :)

peta pun peta google je..aci ye..ok..
- kalau dari hala paya jaras tu..sebelum sampai the store..kena rapat kiri...
amik simpang ke kiri kat the store tu..
- kalau guna MRR2 dari hala KL/kepong..nampak je the store kena rapat kanan..
naik flyover utk masuk ke kanan..kalo korang terlepas flyover ni..mmg kena u turn tah kat mana2 nanti..
(REMINDER: dah turun flyover..kena terus rapat kiri tau)
kalau nak mudah..lepas je the store..ada simpang terus belok kiri..
(mcm kat arrow kuning dlm pic kat atas ni..)
kalau terlepas jalan ni..korang straight je lagi..nampak hong leong bank belok kiri..
kat arrow kuning yg lagi 1 tu tunjuk..
jalan seterusnya leh tengok kat pic ni..
klinik pakar kanak2 putra kat tanda A tu..
sebelah je ngan putra medical centre..klinik dia kat tingkat atas..
kat tingkat bawah ada butik jual barang baby..sory ika xingat nama kedai tu..
tapi rasanya mudah je nak cari klinik ni..huhu..
faham x explaination ika ni..sorry ika xberapa reti nak mengajar sebenarnya..
oh ya..ni alamat klinik..
41A, Jln BRP 1/3, (Bkt Rahman Putra), Sungai BulohSelangor 47000Malaysia
no phone: +60 3-6157 4113  
buat aty..harap entry ika ni membantu..
korang..kalau confius lg..emel ika ye..
meta_morfik8254@yahoo.com

4 comments:

izla said...

balik kul 3...???
masuk kul berapa?
jelesnyaaaaa

!k@ said...

izla..masuk kul 8 jugak..hehe..
yg perempuan kahwin balik kul 3..yang bujang n lelaki kul 4..
local rules je..ikut pentadbiran setempat..tempat lain ada yg x sama..

aTy _faRed~ said...

balik pukul 3..!!!! perrggghhhh..emmang besh ar...
neway ika..mekaseh banyak2 tau..walaupon tak reti nak bace map sangat..tapi tak per..ade alamat penuh..nanti pakai gps jer..heheh..ritu mase anak depam terkial2 mecarik klinik pakar kanak2..
mekaseh lagi sekali ek ika..:)

!k@ said...

sama2..masuk dlm gps je kan..
senang..hihi..
nak pergi call la dulu..ika xingat scedule klinik dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...