Followers

12 January 2013

besday ammar-part 1 =)

hai..assalam mommies..
dah nak habis bulan januari pun nak cerita pasal besday anak lg..siap ada part2 lagi
aci la kan...nak simpan kenangan first birthday ammar kat sini..
31.12.12 kan hari keje..so ika mmg plan nak beli la ke utk 3 beranak..
mmg berkenan kek cantik2 besar2 tp takut xhabis..
so ni la kek yg ika beli..kek BR yg tercomel..design pun ikut taste mama..
(ni mama yg teringin kek ekrim sebenarnya..agak batak sikit kat situ..haha)
meh nak bercerita ngan gambar..
keknye..
ika balik umah si kecik ni tgh tido..sbb malam tu ika keje..kejutkan juga ammar..
bile kena kejut memang melalak la dia..


nak kena pujuk dulu...
sebab nak bergambar punya pasal kek pun cair..huhu..
sekejap je dah cair..



gambar family..
pujuk2 lagi..
sengih..sampai nampak gigi..
close up..
gelak besar..ape yg kelalo tu ammar..hehe
mama la yg tiup lilin kan..mana ammar reti..
potong kek
bagi rasa sikit..tp mmg ammar xnak pun..
selamat lah kek dlm perut mama n abah..ngee..
.
.
.
sekian cerita beday ammar part 1..xde yg menarik..
just nak berkongsi memori indah bagi ika n family kecil ini.. :)
nanti ika nak cerita pasal besday ammar part 2 ngan part 3..



1 comment:

Mr n Mrs Zaidi said...

xper la kecil2 pun janji ade kenangan disebaliknya...mcm best jer kek tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...