Followers

10 January 2013

~ammar's photoshoot~

assalam mommies..
kengkonon la 2013 ni nak rajin update blog..tp idok juge le..hihi
oke..ni ika nak cerita masa 31.12.12 hari tu..
ammar ada sesi photografi..bukan dengan profesional photographer pown..ngan abah dia je..haha
kisahnye..mmg kebetulan xbawa ammar pegi umah BS.abah je jaga..
call pagi tu tnye khabar ammar, en hubby ckp..
''abg bawa birthday boy pegi photoshoot''
ika: "oh ye..kat mana??"
abah ammar: "kat depan tasik depan rumah ni"
ika: "ok ke??"
abah ammar: "xboleh lagi nak tangkap gambar dia dari tadi..dok menangkap dia je dari tadi"
haha..mama dah agak,..budak kecik ni memang lasak..
org dah boleh jalan..asal letak je mmg laju nak berlari..
ni ada sikit gambar yg hubby berjaya snap kemudiannye....
walaupun xseberapa tapi ika mmg sangat suka....
jum layan..
ammar dengan bola dia..
budak kecik ni sangat suka ngan bola...

 suke gamba ni..kasi besar sikit la..
kunun2 mcm posing la kann..
 sibuk nak main batu ni..

 dah pandai tunjuk2 sekarang..
jalan lagi.. 
 nak main rumput jugak...
 ni my fav pic..siap edit..
.
.
.
nampak mcm big boy dah kan ammar..
padahal kecik je..last timbang 11 bulan 8.5 kg..
pagi td bawa en hubby bawa ammar pegi cucuk MMR..
lupe pulak nak tnye dah berapa kilo sekarang..hehe
nantila update lagi..
bye..

6 comments:

jaja_NorLiza said...

hensem boy! pandai bergaye...

CikNaa said...

dah besar abang ammar ni.. ensem sgt dah..hihi.

hOtMaMa said...

Ika, berkali2 akk scroll page nih.. tengok gambar adam semua.. ya allah, cepatnya masa berlalu.. time akk komen2 kt sini dulu kita still preggy lg.. lps tu akk bersalin dulu.. tak lama lepas tu ika pula.. tgk gambar adam masa baby.. comel sngt.. tgk perkembagan adam yg ika update.. dah pandai itu ini.. sekarang adam dah big boy! super comel.. dah pandai possing depan camera.. huhu.. hepi 1st birthday adam.. semoga membesar dengan bijak & menjadi anak yg soleh :)

hOtMaMa said...

owh my!!! adam plak jdnyer!! huwaaa.. ammar laaa.. sorry ammar!! mama adam jng marah ek aunty kengkadang ting tong sket.. huwaa.. haha

!k@ said...

Jaja, cik naa: tq2..

Hotmama: tq kak..tu la, ammar jd adam pulak..hihi..xpe, ika tau akak maksudkan ammar kann.. :-)
Khadeeja pun dh besar kan..sekejap je diorg dh besar...

mrs kayrul said...

rajin abahnya nak photoshot kan ammar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...