Followers

02 January 2013

31.12.12-hepi 1st birtday ammar

31.12.12
last day of the year..merangkap birthday si kecik..
apela mama ammar ni..dah 2 hari baru nak buat entry pasal birthday anak...nak buat mcm mana...31 bz..nak buka lappy pun xsempat...1hb PUBLIC HOLIDAY kan..malas la nk buat entry kekdahnye...hihi....
pheww...
2012...setahun yg sgt bermakna dan bahagia bg ika ngan suami..dgn kehadiran si kecik ammar ni...
sekejap je anak mama dah besar...setahun tu mcm kejap je berlalu...masih teringat2 lagi masa nurse bawa ammar tunjuk kat mama..lepas keluar dari perut...(hehe..kan ammar keluar ikut perut..)..
ammar yg kecik sgt masa tu..skrg dah besar...mcm2 keletah...aduh..xmo emo2...
xde besday party lagi..mungkin boleh plan untuk celebrate dengan abah 5 Jan nanti..


buat Abdullah Ammar..
Selamat Menyambut Hari Lahir Yang Pertama..
Semoga membesar dengan sihat dan cerdas, jadi anak yang soleh 
dan cemerlang di dunia dan akhirat..
Mama ngan Abah sayang sangat kat Ammar...
.
.
.
.
.

P/s: 31.12 pun besday Aty Fared.. (Aku Bukan Bidadari)
Selamat Hari Lahir Aty...Semoga Sentiasa Murah Rezeki n Dirahmati Allah

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...