Followers

25 November 2011

maternity n children expo midvalley

assalam mommies..hehe..
semalam dh pergi antenatal class..tp citer ni bukan nak citer pasal kelas ye kawan2..
pasal mommy n children expo weekend lepas...
ika kan slalu cite benda dah lepas..huhu...mommy len cite dah berkurun dah..hmm..
menulis bila ada mood rajin + kelapangan masa mcm tu la..
ok..kesahnya..ika pergi midvalley hari sabtu..awal pg..
pergi sensorang je..sbb hubby belum balik lg masa tu...
konon kalo pergi hari last barang banyak dah xde..n kena awal pg sbb org xramai lagi..
assumption sendiri la tu....sekali ika sampai kat parking midvalley...
mak aii...dh ade org nak balik ngan hasil borongan masing2..
ade org tu 1 trolly diapers mommy poko dia beli..
kul berapa derang sampai nie..huhu..melilau cari parking..jumpa..n naik ke xhibition centre..
kuss semangat mak buyong ni..org punya la ramai...
sorry ye..entry ni mmg xde gamba..xleh nk snap gambar kat sane..sbb batery hset flat...
bagi ika yg 1st time pergi xboleh nk compare ngan last expo wlpn org ckp kali ni xbanyak booth..
tp mmg mengujakan la..banyak benda yg sebelum ni cuma temgok dlm tenet leh tgok depan mata sendiri..
contohnya..oo..CD lunatots gini rupanya..bila tgok breast pum...ooo..besar ni rupanya..berat dia mcm ni..hehe..yang ni gini..yg tu pulak gini..haha..ada la sikit2 jakun kan..
ika xde intention pun nk bersopink sakan..brg2 pn dh banyak yg ada..nk beli brg yg perlu je..
baju2 mmg ika xnak beli la..rasa mcm dh cukup..
so ni je la yg ika beli...liquid cleanser, nursing pad ngan baby wipes..
ni pun rasa mcm dah berat..so xnak membeli lg..malas nk jalan lg dah..
tengahari makan ramen kat food court,pastu terus balik...
cume 1 je yg ika rasa xbest..ika ade terlekat sekejap dekat 1 booth education ni..
xpayah ckp la ape name company dia..sbb promoter dia approach..ika dengar la sekejap..
siyes..xberkenan lansung ngan cara promoter ni..seboleh2 mcm nak paksa kita booking program dia...
kena letak rm50 n isi form dia tue..org dh ckp xnak elok2..faham2 la..
ni siap sound ngan kate2 sinis lg..''hmm..untuk anak xkan sehari xboleh simpan rm2.50 kot?'' ''ade customer sy semalam surirumah..xreti ckp org putih lansung..tgh pregnant 9bulan order program nie..dia pun boleh pikir untuk kebaikan anak dia''..''benda mcm ni pn nk kena bincang ngan husband ke..mak yg patutnya kena buat keputusan..xkan husband nak marah kot kalo u buat desicion untuk anak sendiri...''waah..mcm2 la lg dia ckp..malas nk citer banyak2..ika ble dah mcm tu..''xpe la ye..len kali saje la''...terus blah..
..end of story..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...